Slide background
Slide background
Slide background

Hoi ik ben Marianne.

Bij mij komen kinderen die bijvoorbeeld willen leren hoe ze makkelijker vrienden maken, of hoe ze lekker kunnen gaan slapen, of hoe ze zich beter kunnen concentreren op school, of hoe ze wat rustiger kunnen worden of hoe ze meer durven te zeggen als ze iets niet willen doen.

 

Waar heb je last van?

Misschien heb je wel last van zoiets of van heel wat anders. Het kan ook zijn dat je je gewoon niet fijn voelt op school of thuis en dat je geen idee hebt hoe dat komt. Of dat je ouders zijn gescheiden of dat een dierbare ziek is geworden of overleden. Vaak helpt het om daarover te praten met iemand. Bij mij kun je daarover praten, maar ook spelletjes doen en verven en knutselen of  het bos ingaan met de hond. Als jij heel wat anders leuk vindt gaan we dat doen.

En alles wat je aan mij vertelt blijft tussen ons.

Heel veel kinderen zijn blij dat ze bij mij zijn geweest en voelen zich weer een stuk fijner en durven meer en zijn minder bang en minder verdrietig of boos. Je kunt gewoon een keer met je vader of moeder bij mij langskomen. Doen hoor!