Het traject wat we met je doorlopen hebben ervaren we als zeer waardevol, en als een hele nuttige. Ook voor onze eigen rouwverwerking en alles wat daarbij kwam en nog steeds komt kijken. De verbinding zoeken met elkaar en binnen het gezin is essentieel, je hebt ons daar mooie handreikingen voor gegeven. We danken je zeer daarvoor!
Vader van 8-jarige zoon
Je hebt mijn dochter goed kunnen helpen in de negatieve spiraal waarin ze zat na diverse keren gezakt te zijn voor haar auto-rijexamen. Ook mijn rol daarin is helderder geworden tijdens ons gesprek samen met jou. Je wist de juiste toon te vinden, positief, spiegelend maar ook met humor. De beloning is: een dochter met een rijbewijs en meer zelfvertrouwen. Klaar voor de volgende stappen in haar leven. Veel dank!
Moeder van 18-jarige dochter
We bedanken je voor de aandacht en zorg die je voor onze zoon hebt getoond. We hebben je passie en warmte en positieve uitstraling duidelijk gemerkt.
Ouders van Douwe, 12 jaar
Je bent me in zo’n korte tijd zo dierbaar geworden en ik ben intens dankbaar dat je zo lief voor mij en mijn dochter bent geweest.
Anne vindt het nog steeds erg jammer dat ze niet meer naar je toe “mag” gaan, ze kwam met zoveel plezier.
Moeder van Anne, 9 jaar
Voordat ik bij jou kwam vond ik het altijd heel druk in de klas en was ik heel moe als ik thuis kwam. Nu stap ik in ‘ mijn ballon’ en daar is het lekker rustig. Als ik wil ‘doe ik een raam open’ en luister naar de juf of naar iemand anders. Ik kan altijd uit de ballon als ik wil hoor. Als ik een toets maak is het ook veel fijner, nu kan ik rustig doorwerken.
En als ik op een partijtje ben is het ook fijner, als ze dan veel kabaal maken stap ik gewoon in mijn ballon en dan wordt het lekker rustig
Veerle, 8 jaar.
Ik heb trouwens positief nieuws van de verzekeringsmaatschappij gekregen: ze hebben, ruim de helft van het totaalbedrag van de sessies van Mijke vergoed. Misschien ook voor andere cliënten fijn om te weten.

Moeder van Mijke, 11 jaar
Ik vond het een prettig gesprek op school, vond ook dat ze de dingen die wij noemden goed oppikten en Maarten goed geobserveerd hadden.. dus was blij dat we die afspraak met zijn allen hadden! Jij ook dank voor al je input van die dag! Het gesprek van die ochtend maakte ook wat bij me los, goed om daar een vervolg aan te geven.
Wel goed trouwens dat je die opdracht gaf, dat hij om hulp vraagt. Ik merk dat hij nog echt moet wennen aan de nieuwe juf – hij vindt haar heel streng, en dat voelt volgens mij als ‘iemand waar die afstand van houdt’ terwijl hij nabijheid nodig heeft… dus een mooie opdracht! Veel dank Marianne voor al je meedenken en goede adviezen.
( nav gesprek met leerkracht, ib-er, moeder en kindertherapeut op school )

Moeder van Thomas, 9 jaar
Je hebt in 1 uurtje ‘spelen in de tuin’ een aardig beeld van Bas gekregen. Dank je voor je helderheid.

Moeder van Bas, 10 jaar
Met Lukas gaat het sinds 2 weken best wel goed. Hij gaat ook weer gewoon naar school en heeft weer zin in gitaarspelen en tennissen. Op de tennisbaan lijk het de ‘oude’ Lukas weer en op school heeft hij het weer reuze naar zijn zin. Hij is na zo’n schooldag wel moe, maar hij gaat lekker aan zijn huiswerk. Met Lukas bespreek ik de mogelijkheid dat hij je een e-mail kan sturen als hij dat wilt.

Vader van Lukas, 14 jaar
Wat ons betreft gaat het erg goed met Wouter! Hij zit duidelijk lekkerder in zijn vel. Hij komt blij over, heeft geen nare dromen meer en zijn angsten lijken op de achtergrond.
Het gaat goed op school, op tennis en bij voetbal. Hij kan eindelijk genieten van zijn successen en dat gunnen we hem zo.
Hij zegt zelf dat het allemaal gemakkelijker voelt.
Kortom: we zijn erg tevreden.

Ouders van Wouter, 10 jaar
Max zit weer helemaal lekker in zijn vel en opgelucht dat de juf hem heel graag naar het VWO wil sturen….moet hij wel nog even zijn best doen. Het pesten is voorbij, hopen dat het rustig blijft.
Ouders van Max, 12 jaar
Dank voor je fijne mail! Ja, ik voel zelf een enorme ‘verandering’ in mijzelf. Veel sterker en dat is erg prettig om te ervaren.
Moeder van puberdochter
Met Bas gaat het goed. Hij accepteert de scheiding meer. Is hier rustiger onder geworden. Als hij bij vader is probeert hij mij niet steeds meer overal in te betrekken. Hij gaat zelfs dingetjes vragen. Maar als ik er zelf over begin dan is het wel zo dat hij dan opeens niets wil horen. het moet echt van hem komen.
Hij blijft nog wel met momentjes dwars liggen hoor.
Moeder van Bas, 10 jaar
Trouwens de Tip van je, dat ouders, in de ogen van pubers, bij voorbaat ‘stom’ zijn, heb ik in mijn hoofd zitten. Ik kijk nu beter naar de reactie van Lotte en het klopt hoor !. Dat geeft mij dan toch zelf een stukje rust.
Moeder van Lotte, 16 jaar